Photos / Jang Keun Suk / Airport Fashion

Jang Keun Suk Casual Fashion Returning to Korea from China Fan Meeting-September 8, 2013 [PHOTOS]

September 09, 2013 05:20 PM EDT

  • PREV
  • Image of
  • NEXT
  • Jang Keun Sukkey=>0 count17
  • Jang Keun Sukkey=>1 count17
  • Jang Keun Sukkey=>2 count17
  • Jang Keun Sukkey=>3 count17
  • Jang Keun Sukkey=>4 count17
  • Jang Keun Sukkey=>5 count17
  • Jang Keun Sukkey=>6 count17
  • Jang Keun Sukkey=>7 count17
  • Jang Keun Sukkey=>8 count17
  • Jang Keun Sukkey=>9 count17
  • Jang Keun Sukkey=>10 count17
  • Jang Keun Sukkey=>11 count17
  • Jang Keun Sukkey=>12 count17
  • Jang Keun Sukkey=>13 count17
  • Jang Keun Sukkey=>14 count17
  • Jang Keun Sukkey=>15 count17
  • Jang Keun Sukkey=>16 count17

Jang Keun Suk / Credit: KpopStarz


See Now: BTS: 41 Fun Facts You Must Know About The Most Successful Kpop Boy Band (Bangtan Sonyeondan)

Real Time Analytics